Semesterprojekt eller prisvinder?

Eller begge dele! Om kort tid udskriver Rejseplanen en konkurrence, hvor du kan komme med bud på, hvordan Rejseplanen kan forbedres i fremtiden. Skal du i gang med et semesterprojekt, kan det måske oven i købet gøres til et innovativt indspark i konkurrencen.

Giv dit bud på fremtidens Rejseplan
Hver måned får mere end 10 mio. danskere rejseplaner via web, mobil og touchscreens. Men kan det blive endnu bedre? Endnu smartere? Eller kan det tænkes på en helt anden måde?

Rejseplanen.dk er danskernes foretrukne website til information om rejser fra A til B – men vil gerne blive ved med at udvikle sig. Derfor opfordrer vi studerende til at tænke innovativt og komme med deres bud på, hvordan Rejseplanen kan forbedres i fremtiden.

Vær med i konkurrencen om 50.000 kr.
Konkurrencen skydes i gang den 11. oktober 2010, hvor du her på sitet kan se konkurrenceregler og betingelser, samt læse mere om idéen bag konkurrencen.

Du behøver ikke at indsende en hel semesteropgave, men hvis du har arbejdet med en god idé i dit semesterprojekt, kan dele af projektet indsendes.

Alle indsendte idéer bedømmes i tre kategorier:

  1. Design
  2. Teknik
  3. Udbredelse

Vinderen af konkurrencen modtager en præmiesum på 50.000 kr. Derudover kåres en vinder i hver af de tre kategorier, her modtager vinderen en præmiesum på 10.000 kr.

Sidste frist for at indsende forslag er 5. januar 2011 kl. 12.00.

De hårde dommere
Dommerpanelet består af Steinar Valade-Amland (Direktør for Danske Designere), Jakob Kahlen (partner og Creative Director på designbureauet Hello Monday), Niels Hartvig (grundlægger af Umbraco), David Guldager (gadget-ekspert og redaktør på TV2 Beep) og Anne-Mette Koch (medlem af Rejseplanens bestyrelse, chef for Digitale Kanaler og CRM i DSB).

Rejseplanen er ejet af de regionale trafikselskaber, DSB, Movia og Metroselskabet.

Vi håber at høre fra dig!

Bedste hilsner
Rejseplanen

Kommentarer

    Ingen kommentarer endnu. Tilføj en kommentar via nedenstående formular.

Tilføj kommentar


CMS - Content Management System by SiteLoom