Rejseplanen på Google

25-05-10

tags: Google Data

Rejseplanen har gennem længere tid arbejdet sammen med Google om at gøre det muligt at planlægge sin rejse i Google rejseplanlægger Google Transit og samtidig gøre rejseinformation (stoppestedsplacering, næste afgange etc.) tilgængeligt eks. på Google Maps.

I dag er dette nu blevet muligt og Google's brugere kan således finde rejseinformation på alle Googles platforme. Specielt Google Maps og de forskellige mobile services som Google arbejder med forventer Rejseplanen at være med til at gøre rejseinformation tilgængeligt for endnu flere brugere og potentielle brugere af kollektiv trafik.

Du kan selv se hvordan det fungerer her: maps.google.dk

Dette er første skridt på vejen med en strategi om at gøre data mere og mere tilgængeligt. Rejseplanen er igang med interne afklaringer evt. om at åbne endnu mere op, såfremt der er positive erfaringer med samarbejdet med Google. Hold dig opdateret på denne side omkring de fremtidige muligheder for brug af Rejseplanen data.

 

Digitale afgangstavler

10-02-10

Rejseplanen er ved at udvikle et system der gør det muligt at generer en afgangtavle til visning på en hvilken som helst skærm, f.eks. i en reception, i et storcenter, et bibliotek, på en skole etc.

Skærmen baseres på Rejseplanens data og er webbaseret således at alt der er behov for at vise den er en skærm (så der er noget af vise den på) og en internetopkobling og en browser (så vi kan sende informationerne til skærmen) og selvfølgelig noget strøm til skærmen ...

De digitale afgangstavler er rettet mod professionelle brugere og kræver at vi opretter selve indholdet - dvs. bestemmer hvad der skal vises (stoppestedet / stationen etc.).

Det er gratis - alt du behøver hvis du har en skærm du gerne vil vise det på er at kontakte os for mere information. Du kan skrive til: jah@rejseplanen.dk

Se et eksempel på en skærm her

 
CMS - Content Management System by SiteLoom